سیستم میکروفیلتراسیون

سیستم میکروفیلتراسیون

سیستم میکروفیلتراسیون

سیستم میکروفیلتراسیون یکی از فرایندهای مهم غشایی است که نیروی محرکه آن اختلاف فشار است. این روش برای جداسازی ذرات ۲/۰ الی ۲۰ میکرون به کار می‌رود. دراین روش معمولاً مواد معلق کلوئیدی جدا می‌شود و مواد حل شده و ذرات ماکرو مولکول عبور می‌کند. از این روش برای جداسازی باکتری‌ها، مواد معلق و مواد پلیمری استفاده می‌شود.

تصفیه آب به روش میکروفیلتراسیون (MF)

سیستم میکروفیلتراسیون، یک سیستم فیلتراسیون کاملاً خودکار و متراکم جهت جداسازی محلول‌ های جامد-مایع می‌ باشد. در این روش جداسازی باکتری ها، مواد معلق کلوئیدی و مواد پلیمری حذف می‌شوند و ذرات ماکرومولکول که کوچک‌تر از منافذ غشاء هستند عبور می‌کنند.

میکروفیلتراسیون یکی از فرآیندهای مهم غشایی می‌باشد که نیروی محرکه آن اختلاف فشار است. اندازه حفرات غشاء به طوری ساخته شده که میکروارگانیزم‌ها نمی‌توانند از آن عبور کنند. این فرآیند برای جداسازی مواد کلوئیدی می‌باشد که از مکانیسم غربالی برای حذف ذرات بزرگ‌تر از اندازه قطر حفرات استفاده می‌کند. در این فرایند از پلیمر‌های طبیعی و سنتزی مانند نیترات یا استات سلولز، پلی آمیدها و پلی‌سولفون‌ها استفاده می‌شود. علاوه بر آن مواد معدنی مانند اکسیدهای فلزی، شیشه و کربن با پوشش زیرکونیا نیز برای تولید این غشاها به کار می‌روند.

مزایای سیستم میکروفیلتراسیون

  • به عنوان پیش تصفیه در سیستم اسمز معکوس و نانوفیلتراسیون
  • عدم استفاده از مواد شیمیایی تمیز کننده
  • تصفیه بیولوژیکی آب های آلوده
  • جداکننده کلیه مواد کلوئیدی، پلیمرها، مواد معلق و مواد پروتئینی
  • نیاز به اختلاف فشار کم نسبت به RO
  • طراحی شده به صورت Cross-flow & Dead-End
  • کاربرد در صنایع تصفیه آب، لبنی، آب میوه و دارویی
  • هزینه‌های پایین و توان عملیاتی بالا
اینجا هم میتوانید بیشتر درمورد این مطلب بخوانید  آب شیرین کن چیست؟

 

اندازه مش‌بندی در فیلترها  Micron Rating

فیلترهای استفاده شده در کاتریج فیلترها بر اساس اندازه کوچک‌ترین ذراتی که امکان گذر از فیلتر را دارند طبقه بندی می‌شوند. اندازه منافذ میکروفیلترها از ۵۰ میکرون الی ۰/۳۵ میکرون طبقه‌بندی می‌شوند.

کاربرد سیستم میکروفیلتراسیون

فیلترهای کارتریج معمولا در جایی که میزان مواد معلق در سیال کمتر از PPM 100 باشد مورد استفاده قرار می‌گیرند. این فیلترها غالبا در بخش‌های پیش تصفیه سیستم‌های اسمز معکوس (RO) ، به کار می‌روند. عمده کاربرد این فیلترها در حذف ذرات معلق آب و کاهش TSS می‌باشد.

 

انواع هوزینگ‌ها استفاده شده در میکرو فیلترها

  • پلی اتیلنی
  • پلی پروپیلنی
  • استنلس استیل ۳۰۴
  • استنلس استیل ۳۱۶ وL316
  • GRP- FRP

موارد استفاده از فیلتر کارترج ها در صنایع تصفیه آب و فاضلاب

برای مصارف عمومی در سایز مش از ۱ تا ۵۰ میکرون- البته مصرف سایز مش ۵ میکرون عمومی‌تر است. استفاده از میکروفیلتر با سایز مش ۵ میکرون در جریان خروجی از سیستم‌های تعویض یونی و رزینی برای جلوگیری از ورود ذرات به داخل پمپ‌ها و سیستم بالادست. استفاده از میکروفیلتر با سایز ۵ میکرون جهت پیش تصفیه آب ورودی به دستگاه اسمز معکوس و جلوگیری از ورود ذرات به داخل ممبران‌ها.

 

انواع فیلترهای میکروفیلتراسیون

فیلترهای میکروفیلتراسیون شامل انواع فیلترهای پلی پروپلین و فیلترهای نخ تابیده با اندازه های ۵، ۱۰ و ۲۰ میکرون می باشد.

عملکرد آن به دین گونه است که آب و پساب از این فیلترها با فشار عبور کرده و بعد از حدودا ۲ تا ۴ بار، آب زلال از سمت دیگر خارج خواهد شد.

اینجا هم میتوانید بیشتر درمورد این مطلب بخوانید  آب شیرین کن صنعتی

فیلترهای عبوری در سایزهای مختلف از ۵ تا ۲۰ اینچ با ضخامت ۵.۲ تا ۵.۴ اینچ موجود می باشد.

فیلترهای گفته شده در محفظه ای به نام هوزینگ که از جنس پلاستیک های فشرده هستند قرار می گیرند.

از ویژگی های آن می توان به ارزان بودن، نصب آسان، عملکرد سریع و مناسب، تعدد سایز ها و اندازه های گوناگون، دفع مناسب و جلوگیری از آلودگی محیط زیست اشاره نمود.

شرکت رزآب صنعت، از بزرگترین تولیدکنندگان و عرضه کنندگان انواع دستگاه تصفیه آب صنعتی ، نیمه صنعتی و خانگی و قطعات یدکی آب شیرین کن میباشد . رزآب صنعت با بیش از 10 سال سابقه تخصصی در زمینه افزایش کیفیت آب آشامیدنی و بهره گیری از کارشناسان مجرب و متخصص به ارائه خدمات ارزنده در کنار عرضه دستگاه تصفیه آب پرداخته و شما را در انتخاب یک دستگاه مناسب همراهی خواهد کرد.

پیشنهاد میشود برای انتخاب بهترین دستگاه تصفیه آب با کارشناسان فروش رزآب صنعت تماس حاصل فرمایید تا طبق نیاز شما گزینه های مناسب معرفی گردیده و بهترین محصولات در اسرع وقت در اختیار شما قرار گیرد. همچنین می توانید از سایت تخصصی ما در زمینه تصفیه آب نیز دیدن کنید. برای مشاهده سایت کلیک کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *